Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)] |
Strona 13 z 13 |
[ Posty: 126 ] | Przejdź na stronę Poprzednia strona 1 ... 9, 10, 11, 12, 13 |
|
Autor | Wiadomość | |||
---|---|---|---|---|
mia |
|
|||
Dołączył(a): 5 lut 2018, o 02:59 Posty: 57 Typ użytkownika: Kolanowiec początkujący Mój problem: Chondromalacja w stawie rzepkowo-udowym III/IV; chondromalacja na kłykciu przyśrodkowym kości udowej III/IV. Kiedyś bardzo duża aktywność: konie, narty, łażenie po górach. Teraz kiszka. |
|
|||
Góra | |
|||
Magonia |
|
|||
Dołączył(a): 28 lut 2020, o 22:29 Posty: 7 Typ użytkownika: Kolanowiec początkujący Mój problem: Po artroskopii kolana łąkotka zwyrodniała chrząstka II /III |
|
|||
Góra | |
|||
mia |
|
|||
Dołączył(a): 5 lut 2018, o 02:59 Posty: 57 Typ użytkownika: Kolanowiec początkujący Mój problem: Chondromalacja w stawie rzepkowo-udowym III/IV; chondromalacja na kłykciu przyśrodkowym kości udowej III/IV. Kiedyś bardzo duża aktywność: konie, narty, łażenie po górach. Teraz kiszka. |
|
|||
Góra | |
|||
Magonia |
|
|||
Dołączył(a): 28 lut 2020, o 22:29 Posty: 7 Typ użytkownika: Kolanowiec początkujący Mój problem: Po artroskopii kolana łąkotka zwyrodniała chrząstka II /III |
|
|||
Góra | |
|||
mia |
|
|||
|
|||
Góra | |
|||
Magonia |
|
|||
|
|||
Góra | |
|||
Strona 13 z 13 |
[ Posty: 126 ] | Przejdź na stronę Poprzednia strona 1 ... 9, 10, 11, 12, 13 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)] |